گلدون

آزمودم دل خود را به هزاران شیوه ، هیچ چیز به غیر از یاد خدا شادش نکرد . .

گلدون

آزمودم دل خود را به هزاران شیوه ، هیچ چیز به غیر از یاد خدا شادش نکرد . .

منجمد کردن چند نوع غذا

نحوه انجماد مواد غذایی , نگه داری مواد غذایی

منجمد کردن بهترین راه نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی است. مناسب ترین دما برای منجمد کردن مواد غذایی بین ۱۵ تا ۱۸ درجه سلسیوس است. زیرا در دمای مذکور رشد باکتری های مسموم کننده متوقف می شود. درواقع دراین دما باکتری های خطرناک از بین نمی رود بلکه رشد سریع آن متوقف و مانع مسمومیت غذایی می شود. دراین مطلب از «ehow» به چند روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی می پردازیم:
۱) مواد غذایی آبکی مانند سوپ و آب گوشت را در ظرفی که هوای آن را خارج کرده اید، قرار دهید و برای این که فضای کافی (حدود ۳ سانتی متر) برای منبسط شدن هنگام روند انجماد وجود داشته باشد، بین سطح غذا و ظرف فضایی درنظر بگیرید.
۲) میوه هایی مانند توت را پس از خشک کردن منجمد کنید، میوه ها را در ظرف بدون هوا قرار دهید و به فریزر منتقل کنید.
۳) کتلت را بین کاغذهای مخصوص بپیچید و در ظرف مخصوص قرار دهید تا جدا کردن آن ها آسان باشد.
۴)کیک یزدی یا تکه های کیک را در پلاستیک ۲ لایه و سپس در فویل بپیچید و در کیسه پلاستیکی قابل پلمب قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد